FAQ Antwoord

Kunt u wat meer klaarheid scheppen in uw serienummers?

Bij Strathmore geven we onze papieren serienummers. Op die manier delen we onze teken- en schilderpapieren in met de bedoeling kunstenaars te helpen bepalen welk papier of welke serie het best bij hun behoeften past. De serie helpt ook te verduidelijken bij welk niveau elk van onze papieren past.

Het juiste papier kiezen, is een van de belangrijkste beslissingen van een kunstenaar. Iedere artiest heeft andere behoeften. Daarom hebben wij ons serie-classificatiesysteem ontwikkeld om artiesten te helpen wat het best bij hen past. De serienummers zijn:

100-serie – Jeugd
200-serie – Goed
300-serie – Beter
400-serie – Best
400-serie gerecycled – Best
Windpower®-serie - Best
500-serie – Topsegment

Wij hebben papier in een heel breed scala van kwaliteiten, gewichten, formaten en afwerkingen, en onze serienummers helpen u te begrijpen bij welk niveau elk papiertype hoort. De series worden als volgt gedefinieerd:

100-serie – Jeugd
Ontworpen voor jongeren van vijf jaar en ouder, met de juiste papiertypes en producten om hun creativiteit te stimuleren. Volgens ons is kinderen kwaliteitsmaterialen geven, de beste manier om hun talent te koesteren en een levenslange liefde voor kunst te geven.

200-serie – Goed
Papier van goede kwaliteit voor een fantastische prijs die voordelig genoeg is voor dagelijks gebruik. Het brede papiergamma is een ideaal uitgangspunt voor beginnende artiesten.

300-serie – Beter
Papier van betere kwaliteit, ontworpen voor snelle studies en het oefenen van technieken met allerhande media, evenals voor definitief werk van beginnende kunstenaars of kunststudenten.

400-serie – Best
De beste kwaliteit met superieure vervaardiging van de vellen, hardere oppervlakken en een variëteit van texturen die samengaan met een breder scala van media en stijlen. Perfect voor gevorderde artiesten.

400-serie gerecycleerd – Best
Gerecycled papier van de beste kwaliteit, dat consumptieafval bevat met een A-rating voor reinheid. Strathmore steunt milieuvriendelijke oplossingen die de kwaliteit, het uitzicht of de prijs van het papier niet schaden. Perfect voor gevorderde artiesten.

Windpower®-serie - Best
Windpower®-papierproducten die zijn geconverteerd door Strathmore® zijn gecertificeerd door het Green-e® Marketplace Program, dat wordt beheerd door het Center for Resource Solutions, een non-profitvereniging in San Francisco, in Californië. Het Green-e-logo is een garantie dat wij gecertificeerde hernieuwbare energie aankopen. Bovendien worden deze papiersoorten geproduceerd in een papierfabriek die gecertificeerd 100% hernieuwbare windenergieproducten aankoopt om deze papiersoorten te vervaardigen.

500-serie – Topsegment
Teken- en schilderpapier van topkwaliteit voor professioneel gebruik. Al onze papieren zijn van documentkwaliteit en zuurvrij en worden vervaardigd met katoenvezels voor een duurzamer oppervlak en uitzonderlijke resultaten. Ideaal voor professionele artiesten. Terug

Ga terug